Koronavirus u PGŽ

Broj potvrđeno zaraženih korona virusom
Zaraženih Nove evidentiranih Preminulih Izliječenih
Primorsko-goranska županija 21 0 0 2
Republika Hrvatska 315 0 1 5
Izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Ponedjeljak, 23.03.2020. u 16:30
>

4. 5. 2020

Svim vatrogascima PGŽ čestitamo njihov dan i blagdan Sv.Florijana

blagdan Sv.Florijana

Povodom svjetskog dana vatrogasaca i blagdana Sv.Florijana, svim članicama i članovima Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije, kao i dobrovoljnih vatrogasnih društava upućujemo iskrene čestitke.

U ime svih stanovnika naše Županije hvala vam na iznimnom zalaganju u pružanju pomoći, na vašoj profesionalnosti i organiziranosti te iznimnoj hrabrosti u obavljanju tog nadasve humanog posla. Hvala vam i na velikoj pomoći koju pružate od samog izbijanja korona virus epidemije kroz pripremu i dostavu dezinfekcijskih sredstava za staračke domove, obiteljske domove za starije osobe, domove za socijalnu skrb i mladež, gdje ste preuzeli raspodjelu u otežanim uvjetima rada na područje čitave županije.

Osim raspodjele sredstava za zaštitu građana naši vatrogasci  sudjelovali su i u pripremi izolacijskih centara za građane, u radu svih stožera jedinica lokalnih samouprava i županije te pomažu kod ophodnji u suradnji s Policijskom upravom Primorsko goranske. Želimo vam puno zdravlja i uspjeha u obavljanju zahtjevnog i odgovornog posla, čim manje požara i potreba za vatrogasnom intervencijom. 

ispiši stranicu ispiši stranicu