Koronavirus u PGŽ

Broj potvrđeno zaraženih korona virusom
Zaraženih Nove evidentiranih Preminulih Izliječenih
Primorsko-goranska županija 21 0 0 2
Republika Hrvatska 315 0 1 5
Izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Ponedjeljak, 23.03.2020. u 16:30
>

10. 9. 2015

Imperial je kičma turizma Raba

50 godina rada Imperiala na RabuU hotelu Padova u Rabu održana je svečanost obilježavanja 50 godišnjice rada i postojanja hotelsko ugostiteljskog turističkog poduzeća Imperial d.d. Rab. Ova je obljetnica posebno važna zato što je Imperial Rab, uz županijsku specijalnu bolnicu, najveći gospodarski subjekt na Rabu. U ime Primorsko-goranske županije svečanosti su prisustvovati župan Zlatko Komadina i zamjenica župana Marina Medarić.

Župan Komadina prokomentirao je prošlost i budućnost Imperiala, rekavši da je ta tvrtka kroz povijest bila kičma turizma otoka Raba te da će to biti i sutra. "Očito nam predstoji privatizacija Imperiala Rab koji je danas većinski u vlasništvu države. Osobno mislim da je važnije od novaca koji će se postići prodajom, ako ga uopće trebaprodati, iznos ulaganja strateškog partnera u modernizaciju objekata Imepriala u novu ponudu jer ovaj management dokazao da može poslovati nevezano od karaktera vlasništva", rekao je župan.

Komadina je istaknuo da su za uspjeh važni ljudi te da Imperial ima kvalitetno vodstvo i kvalitetne ljude. Također je važna i suradnja u stvaranju profila destinacije, prije svega lokalne samouprave Grada Raba i Općine Lopar kao što je bila početkom novog tisućljeća kada se uredio dobar dio infrastrukture.

ispiši stranicu ispiši stranicu