Koronavirus u PGŽ

Broj potvrđeno zaraženih korona virusom
Zaraženih Nove evidentiranih Preminulih Izliječenih
Primorsko-goranska županija 21 0 0 2
Republika Hrvatska 315 0 1 5
Izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Ponedjeljak, 23.03.2020. u 16:30
>

9. 9. 2015

Sigurno u školu s HAK-om

Poštujte naše znakove - Sigurno u školu s HAK-om U četvrtak, 10. rujna 2015. godine s početkom u 11 sati u prostoru "Ri-info" u Rijeci (Korzo 18B) održat će se tiskovna konferencija na kojoj će se najaviti akcija prometne preventive "Sigurno u školu s HAK-om".

Zaštitimo djecu u prometuAutoklub Rijeka već sedamnaest godina početkom školske godine organizira aktivnosti posvećene zaštiti djece u prometu, te kako bi se značajno doprinijelo podizanju svijesti građanstva o opasnostima u prometu i potrebi stjecanja prometne edukacije i kulture od najranijih dana.

Početkom školske godine djeca u većem broju sudjeluju u prometu i kao putnici i kao pješaci, te je potrebno podsjetiti vozače da s povećanom pažnjom voze u blizini škola, dječjih vrtića, kad prolaze pokraj grupe djece i slično.

Sigurno u školu s HAK-omSredišnja manifestacija ove akcije prometne preventive provodi se u subotu, 12. rujna 2015. godine s početkom u 11 sati u Rijeci na Korzu ispred Gradske ure. Za tu priliku pozivaju dr djeca od 3 do 8 godina da dođu i pokažu svoju vještinu u vožnji biciklima, rolama i romobilima te da kroz druženje i zabavu nauče osnove sigurnog kretanja u prometu. Poželjno je da djeca nose biciklističke kacige.

Više informacija o akciji prometne preventive možete saznati na mrežnim stranicama Autokluba Rijeka.

ispiši stranicu ispiši stranicu