Koronavirus u PGŽ

Broj potvrđeno zaraženih korona virusom
Zaraženih Nove evidentiranih Preminulih Izliječenih
Primorsko-goranska županija 21 0 0 2
Republika Hrvatska 315 0 1 5
Izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Ponedjeljak, 23.03.2020. u 16:30
>

28. 9. 2015

Završeno Svjetsko prvenstvo u boćanju u Rijeci

Završeno Svjetsko prvenstvo u boćanju u Rijeci U Rijeci je finalnim susretima završilo Svjetsko prvenstvo u boćanju. Riječani Leo Brnić i Marino Milićević osvojili su zlatnu medalju u štafetnom izbijanju pobjedom u finalu nad talijanskim reprezentativnim parom kojeg su činili Mateo Mana i Emanule Ferrero, rezultatom 57/61 naprema 52/59.

Leo Brnić osvojio je i srebrnu medalju u brzinskom klasičnom izbijanju, ostvarivši rezultat 44/50, dok je zlato osvojio Francuz Gilllaume Abelfo rezultatom 45/50. Slovenac Aleš Borčnik i Talijan Danielle Micheletti osvojili su brončane medalje pojedinačnom brzinskom izbijanju, slovenski par Aleš Borčnik i Anže Petrič, te francuski par Gilllaume Abelfo i Jeremy Micould u brzinskoj štafeti.

Ante Grančić osvojio je dvije srebrne medalje, u pojedinačnom klasičnom i u paru s Nenadom Tadićem. Slovenski reprezentativac Jure Kozjek osvojio je zlato, pobjedom 13:6, u pojedinačnom natjecanju, a brončane medalje osvojili su Jerome Benoit iz Francuske i Radolfo Galvez iz Čilea. Luigi Grattapaglia i Emanuele Bruzzone osvojili su zlatnu medalju u paru, pobjedom 11:9, dok su brončane medalje pripale argentinskom paru Pablu Apezu i Guillermu Montemerlu te alžirskom paru Ahmedu Yahiju i Abdelkrimu Makhloufiju.

U ime Primorsko-goranske županije priznanja pobjednicima uručio je pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerija Jurešić.

ispiši stranicu ispiši stranicu