Koronavirus u PGŽ

Broj potvrđeno zaraženih korona virusom
Zaraženih Nove evidentiranih Preminulih Izliječenih
Primorsko-goranska županija 21 0 0 2
Republika Hrvatska 315 0 1 5
Izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Ponedjeljak, 23.03.2020. u 16:30
>

20. 9. 2015

Obilježen blagdan Svetoga Mateja u Viškovu

Matejna 2015U Viškovu je održana svečanost kojom se obilježava blagdan Svetoga Mateja, zaštitnika Općine Viškovo. Tim povodom održao se prvi Poduzetnički dan, na kojem su predstavljeni općinski i županijski projekti te projekti s mjerama za pomoć poduzetnicima, a pojašnjeni su i načini kako da poduzetnici svoje usluge i proizvode plasiraju na tržište.

U ime Primorsko-goranske županije "Matejni" su prisustvovali pročelnik Ureda Županije Goran Petrc i v.d pročelnika UO za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Berislav Tulić. 

Načelnica Viškova Sanja Udović istaknula je da je gospodarstvo Viškova izašlo iz krize još prije pet godina, a stopa nezaposlenosti je sedam posto, što je znatno niže od ostatka Hrvatske.

Berislav Tulić poručio je da se Viškovo odlično razvija: u protekla dva desetljeća postalo je drugo mjesto Primorsko-goranske županije po broju stanovnika, poduzetnika i društvenog standarda, a u nekim aspektima razvijenije je od vodećeg grada Rijeke.

Na info pultu predstavile su se mnoge tvrtke i institucije koje poduzetnicima mogu pružiti pomoć i podršku, a o svom putu do uspjeha govorili su brojni poduzetnici.

ispiši stranicu ispiši stranicu