Koronavirus u PGŽ

Broj potvrđeno zaraženih korona virusom
Zaraženih Nove evidentiranih Preminulih Izliječenih
Primorsko-goranska županija 21 0 0 2
Republika Hrvatska 315 0 1 5
Izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Ponedjeljak, 23.03.2020. u 16:30
>

7. 9. 2015

Proslavljen Dan Općine Lopar

Dan Općine Lopar Svečanom sjednicom loparskog Općinskog vijeća obilježen je Dan Općine Lopar koji se održava povodom blagdana Male Gospe.

Na svečanoj sjednici dodijeljeno je priznanje Općine rapskoj hotelskoj tvrki Imperial d.d., koja ove godine bilježi 50. obljetnicu djelovanja. Pohvalnice Općine dodijeljene su osnovnoškolkama Dei Andreškić, Marini Gabrić, Danii Mataliji i Nini Matahliji, a pohvalnice za drugo mjesto na Međužupanijskom natjecanju Crvenog križa dobile su Lora Franelić i Lea Poldan, te Dea Andreškić i Marina Gabrić za drugo mjesto na Gradskom natjecanju Crvenog križa.

Projekte u infrastrukturi te društvenom životu općine predstavio je loparski načelnik Alen Andreškić, a Mladen Paparić, predsjednik Općinskog vijeća među ostalim istaknuo je izvrsne rezultate ostvarene u turizmu, koji predstavlja glavnu gospodarsku granu u općini.

Na svečanoj sjednici prisustvovali su potpredsjednik Županijske skupštine Željko Plazonić u ime Primorsko-goranske županije, saborski zastupnik Josip Borić, čelnici susjednih jedinica lokalne samouprave, te ostali uvaženi gosti.

Foto: Novi list

ispiši stranicu ispiši stranicu