Koronavirus u PGŽ

Broj potvrđeno zaraženih korona virusom
Zaraženih Nove evidentiranih Preminulih Izliječenih
Primorsko-goranska županija 21 0 0 2
Republika Hrvatska 315 0 1 5
Izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Ponedjeljak, 23.03.2020. u 16:30
>

7. 9. 2015

Natječaj za izbor osoba s područja PGŽ čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima u 2015. godini

Natječaj za razvoj inovacija Primorsko-goranska županija tradicionalno, već dvadeset godina za redom (od 1995. godine) raspisuje Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko-goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima te dodjeljuje inovatorima bespovratna poticajna sredstva za razvoj inovacija.

Ove godine osigurano je 200.000,00 kuna bespovratnih poticajnih sredstava koje se planira rasporediti za razvoj najbolje ocijenjenih inovacija. Pravo sudjelovanja imaju fizičke osobe – autori inovacija s prebivalištem na području Primorsko-goranske županije.

Inovator može prijaviti više inovacija, ali pravo na sufinanciranje može ostvariti samo jedna inovacija, a posebno će se stimulirati tri najuspješnije inovacije mladih inovatora (do navršenih 30 godina). Inovacije koje su sufinancirane bespovratnim poticajnim sredstvima ranijih godina, neće se razmatrati. Natječaj je objavljen danas, u ponedjeljak 7. rujna 2015. godine u Novom listu i na Internet stranicama Primorsko-goranske županije.

Primorsko-goranska županija ove godine ujedno i obilježava 20 godina poticanja inovatorstva u Primorsko-goranskoj županiji. Tim povodom organizirat će se izložbe značajnijih inovacija s područja PGŽ, predavanja vezano za načine financiranja inovacija, bespovratna poticajna sredstva, financiranje bez kamata i uz bespovratna sredstva (putem zaklade FIPRO) na lokalnom nivou i druga povoljna financiranja na nivou RH i ostalo.

ispiši stranicu ispiši stranicu